Junior adviseur

Carine is junior adviseur binnen Tender People. Ze combineert het werken bij Tender People met twee studies: Rechtsgeleerdheid en Geschiedenis.

Judith Scherpenisse is adviseur bij Tender People. Met haar facilitaire achtergrond en ervaring met Europese aanbestedingen heeft Judith een praktische instelling, stelt ze zich dienstverlenend op en gaat ze nauwkeurig te werk.

Amber kan met haar empathische vermogen snel relateren aan de vraag van de klant. Ze vindt het leuk om informatie uit te zoeken en structuur aan te brengen. Haar kernwaarden zijn samenwerking, kwaliteit en duurzaamheid.

Dennis van Leuverden is adviseur bij Tender People. De rode draad door zijn carrière is het beheer van IT-contracten voor de publieke sector.

Barny vindt het leuk om op zoek te gaan naar kansen in moeilijke situaties. Met zijn achtergrond probeert Barny bij vraagstukken altijd het grotere plaatje in te zien.

Yvonne werkt als adviseur bij Tender People. Hiervoor werkte Yvonne in contractmanagement, stelde ze mooie assortimenten samen voor loyalty programma’s en kocht ze deze in.

Teun studeerde bedrijfseconomie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. In zijn eerste baan deed hij kennis op over implementatie en onderhoud van IT-systemen en met name over informatiebeveiliging (ISO 27001).

Harm Dijkstra is adviseur bij Tender People inkoopadvies en Europees aanbesteden. Harm behaalde zijn master Bestuurskunde aan de Universiteit Twente.

Jonathan Brontsema is als adviseur werkzaam bij Tender People. Na zijn bedrijfskundige opleiding in Groningen deed hij werkervaring op bij diverse financiële organisaties.

Anne ziet het als haar uitdaging om van een vraag of probleem op zoek te gaan naar oplossingen. Anne hecht waarde aan een goed klantcontact met alle verschillende partijen.